2017/08/28

English Lunch

KEEPERs attended English Lunch on August 24th.  First, we ate lunch and talked about our summer vacation with Haley.  Next, Haley talked about her summer vacation using slides.  She went to Asahikawa and visited Asahiyama Zoo.  She showed us pictures of animals.  All pictures were so cute!  Then, Haley showed us her Axolotl’s pencil case which she bought in Asahikawa.  I was surprised to know that foreigners call Wooper Looper “Axolotl” in English.  At the end of English Lunch, Haley asked us “What is your favorite zoo animal?”and “Which do you like better Asahiyama zoo or Maruyama zoo?”

We are excited about the next English Lunch!

(This article was written by KEEPER, Miyabi Kimura)